Ota yhteyttä niin kartoitetaan
teidän tarpeenne ja lasketaan hinta
sopivalle palvelupaketille.

 

Hinnoittelu

Nyt kannattaa sopia kotisiivoukset koko vuodeksi ja hyödyntää kotitalousvähennys etukäteen tuloverotuksessa. Kun teet säännöllisen sopimuksen kotitalouspalveluista voit pyytää verottajaa huomioimaan ennakkoverotuksessa kotitalousvähennykseen oikeuttavan osan.

Siivous sisältää välineet, puhdistusaineet ja puhtaat siivouspyyhkeet, joten teidän ei tarvitse miettiä löytyykö taloudestanne oikeanlaisia välineitä ja aineita.

Sopimusasiakkaat:
tuntihinta alk. 42 €/h/hlö (sis. alv. 24%)

Kertasiivousasiakkaat:
tuntihinta alk. 48 €/h/hlö (sis. alv. 24%)

Yritys-/toimistosiivoukset:
tuntihinta 44,40 €/h/hlö (alv. 0%)

Esimerkki case 1:
Sanna ja Mikko ovat tiiviisti työelämässä kiinni. Perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi kolme lasta ja koira. Niemiset asuvat 200 m² omakotitalossa, jonne kotisiivooja tulee koko päiväksi hoitamaan siivouksen joka perjantai. Kotisiivooja silittää viikon aikana kertyneen pyykin, imuroi, pyyhkii pölyt pinnoilta ja kostealla liinalla lattiat, imuroi ja tuulettaa matot ja siivoaa kylpyhuonetilat sekä saunan. Työ sujuu sutjakasti, sillä perhe on etukäteen järjestänyt lelut ja muut tavarat omille paikoilleen. Tälle palvelulle kotitalousvähennyksen jälkeen hinnaksi jää vain 201,60 euroa.

Esimerkki case 2:
Heikki ja Kaarina ovat jo eläkkeellä. Asuntona on viihtyisä kaksikerroksinen 120 m² omakotitalo. Eläkkeellä voi vihdoinkin keskittyä omiin harrastuksiin ja ystäviin ja antaa ammattitaitoisen siivoojan hoitaa koti kerralla kuntoon. Heikin ja Kaarinan kanssa on tehty vuosisopimus kahden viikon välein hoidettavasta kotisiivouksesta. Kotisiivooja hoitaa asunnon perussiivouksen, kuten imuroi, pyyhkii pölyt pinnoilta ja kostealla liinalla lattiat, imuroi ja tuulettaa matot ja siivoaa kylpyhuonetilat sekä joka toinen viikko saunatilat. Tällöin yhden puolipäiväisen kotisiivouskerran hinnaksi jää kotitalousvähennyksen jälkeen 100,80 euroa.

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä: www.vero.fi

 

 
Oulun Kotisiivous Oy   |   Sari Lämsä   |   puh. 040 571 2577   |   www.oulunkotisiivous.fi